Foglalás vagy információ: 0746.772.417 Szállás az Apuseni hegységben, a Popasul Ursilor Panzióban, közvetlenül a Medve-barlang mellett.

Szobák

16 barátságos szoba

1 szoba 5 fő részére, 2 szoba 7 fő részére, 12 szoba 3 fő részére és 1 kétágyas szoba.

16 barátságos, tiszta, rendezett szoba várja Önt tárt karokkal.

Pension Popasul Ursilor – Apuseni hegyek kínál 16 barátságos szoba, a közelmúltban felújított, saját fürdőszobával, amely felejthetetlen kilátást nyújt, körülvéve a barlang a Medvék, helyét egy különleges festői, osztva a következők szerint:

  • 1 szoba 5 fő részére
  • 2 szoba 7 fő részére
  • 12 szoba 3 fő részére
  • 1 kétágyas szoba

Egy csodálatos vendégház csodálatos emberekkel

Szívvel tesszük, amit csinálunk, és úgy bánunk a vendégeinkkel, ahogy mi szeretnénk, hogy velünk bánjanak. Gondoskodunk arról, hogy szobáink tiszták, szellősek, hívogatóak legyenek, készen arra, hogy fogadják kedves vendégeinket!

Szállást keres az Apuseni hegység szívében?

Töltsön el egy felejthetetlen időt az Apusztaszeri-hegység szívében, a Medve-barlang közelében, egy különlegesen festői helyen, ahol a hagyományok otthonosan mozognak!

Medvefalu fogadás

0746.772.417

Foglalással vagy információval kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére, készséggel válaszolunk minden kérdésére, és várjuk, hogy eltöltsön néhány felejthetetlen napot egy csodálatos helyen, tele történelemmel és hagyományokkal, az Apuseni hegység szívében!