Foglalás vagy információ: 0746.772.417 Szállás az Apuseni hegységben, a Popasul Ursilor Panzióban, közvetlenül a Medve-barlang mellett.

Vélemények

Arieseniben maradtak

A Popasul Ursilor Arieseni Vendégház nap mint nap gyönyörű embereket lát vendégül, olyanokat, akikkel idővel gyakran tartjuk a kapcsolatot, és akik barátaikkal vagy családtagjaikkal együtt szeretettel térnek vissza hozzánk.

Csodálatos tartózkodás gyönyörű emberekkel! Szívesen visszatérünk!

Mihai H, Buzau

2 napra jöttünk és 3 napig maradtunk, minden pillanatot élveztünk.

Alina V, Iasi

A Medve-barlangot szerettük volna meglátogatni, rövid időn belül, előzetes bejelentés nélkül érkeztünk. Jó volt, és nagyon jól éreztük magunkat!

Horatiu G, Kolozsvár

Egy kedves barátom ajánlotta a vendégházat és magát a környéket. Nem bántuk meg, hogy követtük az ajánlást!

Olimpia N, Craiova

A környék gyönyörű. Kicsit esett az eső, amikor megérkeztünk, ezért úgy terveztük, hogy visszajövünk, hogy felfedezzük a környék összes csodáját.

Elena F, Turnu Severin

Németországból jöttem egészen idáig, nem találtam máshol szállást, és a Bears Innben volt szerencsém. Kiváló volt!

Elvira P, Köln

Szállást keres az Apuseni hegység szívében?

Töltsön el egy felejthetetlen időt az Apusztaszeri-hegység szívében, a Medve-barlang közelében, egy különlegesen festői helyen, ahol a hagyományok otthonosan mozognak!

Medvefalu fogadás

0746.772.417

Foglalással vagy információval kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére, készséggel válaszolunk minden kérdésére, és várjuk, hogy eltöltsön néhány felejthetetlen napot egy csodálatos helyen, tele történelemmel és hagyományokkal, az Apuseni hegység szívében!