Pentru rezervari sau informatii: 0746.772.417 Cazare in Muntii Apuseni, la Pensiunea Popasul Ursilor, imediat langa Pestera Ursilor

Recenzii

S-au cazat la Popasul Ursilor

Zi de zi, Pensiunea Popasul Ursilor gazduieste oameni frumosi, oameni cu care pastram de multe ori legatura peste timp si care revin cu drag la noi, impreuna cu prietenii sau cu familia.

Un sejur minunat, alaturi de oameni frumosi! Vom reveni cu drag!

Mihai H, Buzau

Am venit pentru 2 zile si am ramas 3, ne-am bucurat de fiecare clipa.

Alina V, Iasi

Am vrut sa vizitam Pestera Ursilor, am sosit din scurt, fara notificare prealabila. A fost bine si ne-am simtit excelent!

Horatiu G, Cluj

Un prieten drag ne-a recomandat pensiunea si zona in sine. Nu regretam ca am dat curs recomandarii!

Olimpia N, Craiova

Zona este minunata. A plouat putin cand am venit, asa ca ne-am propus sa revenim ca sa exploram toate minunatiile din zona.

Elena F, Turnu Severin

Am venit tocmai din Germania, nu am gasit loc de cazare in alta parte si am avut noroc la Popasul Ursilor. A fost excelent!

Elvira P, Koln

Cauti cazare in inima Muntilor Apuseni?

Petrece un timp de neuitat in inima Muntilor Apuseni, in imediata apropiere a Pesterii Ursilor, locatie de un pitoresc aparte, unde traditiile sunt la ele acasa!

Receptie Popasul Ursilor

0746.772.417

Pentru rezervari sau informatii va stam cu drag la dispozitie, gata sa raspundem oricaror intrebari si va asteptam cu drag, sa petreceti cateva zile de neuitat intr-o locatie minunata, plina de istorie si de traditii, in inima Muntilor Apuseni!