Pentru rezervari sau informatii: 0746.772.417 Cazare in Muntii Apuseni, la Pensiunea Popasul Ursilor, imediat langa Pestera Ursilor

Despre

Cauti cazare in Muntii Apuseni?

Pensiunea Popasul Ursilor te asteapta cu bratele deschise

Aici in inima Tarii Motilor, practic in buza celebrei Pesteri a Ursilor, punem pret pe zambet si pe voie buna! Punem pret pe ospitalitate si pe curatenie! Ne tratam oaspetii asa cum ne-ar placea si noua sa fim tratati de fiecare data cand plecam din localitate.

Credem ca fiecare moment petrecut la o cabana, la o pensiune, la un hotel, trebuie sa fie unic si demn de aducere aminte si exact acest lucru incercam sa facem!

Si, dincolo de pensiunea noastra si de serviciile oferite, beneficiem si de o locatie minunata, de o zona pitoreasca, de ajutorul naturii, oaspetii nostri fiind norocosi sa poata explora o zona plina de atractii, precum Pestera Ursilor, de exemplu, Pestera Meziad, Pestera de cristale, Groapa Ruginoasa, Pestera Ghetarul Scarisoara si multe, multe alte atractii locale!

Pensiunea Popasul Ursilor, o minunata pensiune ce iti ofera conditii excelente de cazare in Muntii Apuseni
Pensiunea Popasul Ursilor, o minunata pensiune ce iti ofera conditii excelente de cazare in Muntii Apuseni
Cazare – 16 camere
cu bai proprii
Restaurant
cu specific traditional
Sala de evenimente
capacitate 200 de persoane (+150 pe terasa)
Locuri de joaca
spatii largi, in mijlocul naturii sau in camera amenajata
WiFi gratuit
in zonele comune
Parcare privata
gratuita
Terasa deschisa
cu vedere la natura
Ceaun, gratar
atmosfera deosebita

16 camere incapatoare, curate si primitoare, cu baie proprie

Punem pret pe ospitalitate, pe curatenie, pe calitate, de aceea ne asiguram ca intotdeauna pastram camerele curate, aerisite, gata sa primeasca oaspeti!

Sala de evenimente, pregatita intotdeauna de petrecere, cu capacitatea de 200 de persoane!

Se poate extinde cu inca 150 de persoane pe terasa deschisa, in cazul unui eveniment mai mare

Cand oaspetii vin la noi, vin sa se distreze si sa se bucure de fiecare clipa! Si cand vin cu prietenii sau in cadrul unui eveniment organizat, pai atunci trebuie sa avem unde sa organizam distractia. Si avem!

Terasa in aer liber!

Seara este frumos sa stai cu prietenii la terasa, in aer liber, sa servesti o masa gustoasa si o palinca locala si sa te bucuri de natura.

Loc de joaca pentru copii

Si cei mici trebuie sa se relaxeze, mai ales cand totul se intampla in mijlocul naturii.

Atractii locale, trasee montane

Atractiile locale sunt de neratat! Te afli in mijlocul Parcului Natural Apuseni, arie protejata, de interes national! Trebuie, pur si simplu trebuie sa vizitezi Pestera Ursilor, Pestera Ghetarul Scarisoara, Magura Vanata si multe, multe alte locuri minunate!

Cauti cazare in inima Muntilor Apuseni?

Petrece un timp de neuitat in inima Muntilor Apuseni, in imediata apropiere a Pesterii Ursilor, locatie de un pitoresc aparte, unde traditiile sunt la ele acasa!

Receptie Popasul Ursilor

0746.772.417

Pentru rezervari sau informatii va stam cu drag la dispozitie, gata sa raspundem oricaror intrebari si va asteptam cu drag, sa petreceti cateva zile de neuitat intr-o locatie minunata, plina de istorie si de traditii, in inima Muntilor Apuseni!