Pentru rezervari sau informatii: 0746.772.417 Cazare in Muntii Apuseni, la Pensiunea Popasul Ursilor, imediat langa Pestera Ursilor

Atractii

Atractii turistice in Muntii Apuseni

Te afli in inima Tarii Motilor, aici unde traditia este la ea acasa, oamenii sunt ospitalieri, iar natura, ei bine, natura poate fi cateodata salbatica si plina de neprevazut. Aici, in Arieseni, descoperi locuri pe care nu credeai sa le vezi vreodata in Romania si despre care vei povesti cu drag prietenilor ani si ani de-aici inainte.

Care ar fi aceste atractii minunate?

Ce spui de…

Pensiunea Popasul Ursilor este amplasata in centrul rezervatiei Muntilor Apuseni, la poalele muntilor, practic la km 0 de Pestera Ursilor, la numai 20 de minute de mers cu masina de punctele turistice din zona Padis, cum ar fi:

  • Cetatile Ponorului,
  • Cetatile Radesei,
  • Bisericuta Motului
  • Ghetarul Focul viu

De asemenea, la numai 30 de minute de Pensiunea Popasul Ursilor se afla:

  • Pestera Meziad
  • Pestera de cristale
  • Groapa Ruginoasa.
Pestera Ursilor Arieseni

Pestera Ursilor

450 de m de la Pensiunea Popasul Ursilor, timp traseu: 8 minute

Pestera Ursilor a fost descoperita in 1975, in urma dinamitarii unei cariere de marmura din masivul Chiscau si a fost data in exploatare turistica in anul 1980.

Pestera Ursilor nu se remarca prin dimensiuni ci prin fenomenala aglomerare de formatiuni speologice, fiind unicat din acest punct de vedere in randul pesterilor amenajate pentru turism.

Pestera Ghetarul Scarisoara

87 km, timp acces 2 h

Cu o lungime de 720 de m si o adancime de 105 m, gazduieste un bloc de gheata cu un volum de 75.000 m3 si o grosime medie de 16 m, ghetar ce ii da, de altfel si numele. O pestera deosebit de populara si vizitata pe care trebuie sa o vizitezi.

Cauti cazare in inima Muntilor Apuseni?

Petrece un timp de neuitat in inima Muntilor Apuseni, in imediata apropiere a Pesterii Ursilor, locatie de un pitoresc aparte, unde traditiile sunt la ele acasa!

Receptie Popasul Ursilor

0746.772.417

Pentru rezervari sau informatii va stam cu drag la dispozitie, gata sa raspundem oricaror intrebari si va asteptam cu drag, sa petreceti cateva zile de neuitat intr-o locatie minunata, plina de istorie si de traditii, in inima Muntilor Apuseni!