Foglalás vagy információ: 0746.772.417 Szállás az Apuseni hegységben, a Popasul Ursilor Panzióban, közvetlenül a Medve-barlang mellett.

Látnivalók

Turisztikai látványosságok Apuseni hegységben

Ön a Moorland szívében van, ahol a hagyományok otthonosan mozognak, az emberek vendégszeretőek, a természet pedig, nos, a természet néha vad és váratlan dolgokkal teli lehet. Itt, Arieseniben olyan helyeket fedezhet fel, amelyekről soha nem gondolta volna, hogy Romániában látni fogja, és amelyekről még évekig mesélni fog a barátainak.

Mik lennének ezek a csodálatos látnivalók?

Mi lenne, ha…

A Popasul Ursilor Panzió az Apuseni hegység rezervátum központjában található, a hegyek lábánál, gyakorlatilag 0 km-re a Medve-barlangtól, mindössze 20 perc autóútra a Padis környéki turisztikai látványosságoktól, mint például:

  • Ponor erődök,
  • A Radese citadella,
  • Motului templom
  • Glacier Living Fire

Szintén csak 30 percre van a Popasul Ursilor Panzió:

  • Meziadi halászat
  • Kristály halászat
  • Rozsdás gödör.
Arieseni medve barlang

Medve barlang

450 m a Popasul Ursilor panziótól, idő: 8 perc

A Medve-barlangot 1975-ben fedezték fel a Chiscau masszívumban egy márványbánya felrobbantása után, és 1980-ban kezdték meg a turisztikai hasznosítást.

A Medve-barlang nem a mérete miatt figyelemre méltó, hanem a barlangi képződmények fenomenális agglomerációja miatt, amely ebben a tekintetben egyedülálló a turisztikai célú barlangok között.

A Scarisoara Ghetar-barlang

87 km, elérési idő 2 óra

A 720 m hosszú és 105 m mélységű gleccser 75 000 m3 térfogatú és átlagosan 16 m vastagságú jégtömbnek ad otthont, amely a nevét is adja. Különösen népszerű és látogatott barlang, amelyet mindenképpen meg kell látogatnia.

Szállást keres az Apuseni hegység szívében?

Töltsön el egy felejthetetlen időt az Apusztaszeri-hegység szívében, a Medve-barlang közelében, egy különlegesen festői helyen, ahol a hagyományok otthonosan mozognak!

Medvefalu fogadás

0746.772.417

Foglalással vagy információval kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére, készséggel válaszolunk minden kérdésére, és várjuk, hogy eltöltsön néhány felejthetetlen napot egy csodálatos helyen, tele történelemmel és hagyományokkal, az Apuseni hegység szívében!