Foglalás vagy információ: 0746.772.417 Szállás az Apuseni hegységben, a Popasul Ursilor Panzióban, közvetlenül a Medve-barlang mellett.

A oldalról

Szállást keres az Apuseni hegységben?

A Popasul Ursilor Panzió tárt karokkal várja Önt

Itt, a Mocsárvidék szívében, gyakorlatilag a híres Medve-barlang szélén, a mosoly és a jókedv árát tesszük fel! Nagyra értékeljük a vendégszeretetet és a tisztaságot! Minden alkalommal, amikor elhagyjuk a települést, úgy bánunk a vendégeinkkel, ahogy mi is szeretnénk, ha velünk bánnának.

Hisszük, hogy minden pillanat, amit egy nyaralóban, egy vendégházban, egy szállodában töltünk, legyen egyedi és emlékezetes, és mi pontosan erre törekszünk!

És a vendégházunkon és az általunk kínált szolgáltatásokon túlmenően egy csodálatos elhelyezkedés, egy festői terület, a természet segítsége is előnyünkre válik, vendégeink pedig szerencsések, hogy egy olyan látnivalókkal teli területet fedezhetnek fel, mint pl. Medve-barlang például, Mezsgye-barlang, Kristály-barlang, Zúgó-barlang, Scarisoara gleccserbarlang és sok-sok más helyi látnivaló.!

Popasul Ursilor Panzió, egy csodálatos panzió, amely kiváló szállásfeltételeket kínál az Apuseni hegységben.
Popasul Ursilor Panzió, egy csodálatos panzió, amely kiváló szállásfeltételeket kínál az Apuseni hegységben.
Szállás – 16 szoba
saját fürdőszobával
Étterem
hagyományos
Rendezvénycsarnok
befogadóképesség 200 fő (+150 fő a teraszon)
Játszóterek
tágas terek, a természet közepén vagy egy berendezett szobában
Ingyenes WiFi
a közös helyiségekben
Privát parkoló
ingyenes
Nyitott terasz
kilátás a természetre
Leves, barbecue
remek hangulat

16 tágas, tiszta és barátságos szoba saját fürdőszobával

Nagyra értékeljük a vendégszeretetet, a tisztaságot, a minőséget, ezért mindig ügyelünk arra, hogy szobáink tiszták, szellősek, készen álljanak a vendégek fogadására!

Rendezvényterem, mindig készen áll a bulira, 200 fő befogadóképességgel!

Nagyobb rendezvény esetén 150 fővel bővíthető a nyitott teraszon.

Amikor a vendégek hozzánk jönnek, azért jönnek, hogy jól érezzék magukat és élvezzenek minden pillanatot! Ha pedig barátokkal vagy egy szervezett rendezvény részeként jönnek, akkor valahol meg kell szerveznünk a szórakozást. És így is van!

Kültéri terasz!

Este jó a barátokkal a teraszon, a szabadban ülni, finom ételeket és helyi palincát fogyasztani, és élvezni a természetet.

Játszótér gyerekeknek

A kicsiknek pedig pihenniük kell, különösen, ha mindez a természet közepén történik.

Helyi látnivalók, hegyi ösvények

A helyi látnivalókat nem szabad kihagyni! Ön az Apuseni Természeti Park közepén van, amely nemzeti érdekű védett terület! Muszáj, egyszerűen muszáj meglátogatni a Medve-barlangot, a Scarisoara gleccserbarlangot, a Vanata-szurdokot és sok-sok más csodálatos helyet!

Szállást keres az Apuseni hegység szívében?

Töltsön el egy felejthetetlen időt az Apusztaszeri-hegység szívében, a Medve-barlang közelében, egy különlegesen festői helyen, ahol a hagyományok otthonosan mozognak!

Medvefalu fogadás

0746.772.417

Foglalással vagy információval kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére, készséggel válaszolunk minden kérdésére, és várjuk, hogy eltöltsön néhány felejthetetlen napot egy csodálatos helyen, tele történelemmel és hagyományokkal, az Apuseni hegység szívében!